Zvolte si typ nemovitosti

Nemovitosti ČR

BYT s TERASOU , GARÁŽÍ a dalším parkovacím stáním

Celkem 15 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
Roman Holota
telefon: +420603813066
holota@rekal.cz

BYT s TERASOU , GARÁŽÍ a dalším parkovacím stáním

15.200.000 ,-
Popis nemovitosti:

K prodeji prostorný BYT s TERASOU, samostatnou GARÁŽÍ a PARKOVACÍM STÁNÍM, vhodný pro ty, kteří hledají moderní, komfortní a poklidné bydlení v klidné části Prahy 6 s možností relaxace na terase 14m2. Nízké měsíční poplatky za Energie a užívání.

Bytový dům je třípodlažní se třemi bytovým jednotkami. Je situovaný na konci ulice Na Fialce II ve velmi oblíbené lokalitě, která je svojí polohou velmi dobře dostupná do širšího centra města a na mezinárodní letiště Václava Havla. Mezinárodní škola ( Japonská ) v lokalitě.
Bytový projekt areálu Na Fialce řadových rodinných a bytových třípodlažních domů vznikal v letech 2002 – 2005, je situován do klidné lokality obklopené zelení s dobrou dopravní dostupností. Celá bytová lokace navazuje na Lesopark Řepy a Park na Fialce s umístěnou moderní rozhlednou .
Byt 3+KK + Terasa (125m2) se nachází ve II. nadzemním podlaží. Při vstupu do bytu se nachází vstupní hala, ze které vedou jednotlivé vstupy do pokojů, koupelny a na toaletu. Byt je vybavený kuchyňskou linkou, vestavěnými skříněmi. Terasa bytu směřuje na západní stranu, je velmi prostorná a má dva vstupy z obytných místností, poskytuje příjemný výhled do okolí . Velikou výhodou jsou velmi nízké náklady měsíčních poplatků za užívání bytu. Byt má vlastní plynové vytápění pomocí plynového kondenzačního kotle umístěného v bytu.
K bytu náleží samostatná prostorná garáž a parkovací místo pro druhé vozidlo před vlastní garáží.
 

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
20241687
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Praha
Praha 17
Na Fialce II 1687/2
Plocha podlahová:
111 m2
Plocha terasy:
14 m2
Podlaží:
2. podlaží z 3 podlaží celkem
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 04' 7.003"N, 14° 19' 3.084"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka: